Σπάνιο κλικ: Ο Κώστας Βουτσάς στον στρατό τη δεκαετία του ‘50 (φωτο)

Σε ηλικία 22 ετών

Σπάνιο κλικ: Ο Κώστας Βουτσάς στον στρατό τη δεκαετία του ‘50 (φωτο)

Μια φωτογραφία του Κώστα Βουτσά από τη δεκαετία του ‘50 είδε το φως της δημοσιότητας και αυτή δεν είναι άλλη από ένα σπάνιο στιγμιότυπο του σπουδαίου ηθοποιού στον στρατό, όταν ήταν μόλις 22 χρονών.

Ο Κώστας Βουτσάς είναι ένας από τους ηθοποιούς που χάραξε μια μοναδική καριέρα στο χώρο της υποκριτικής τέχνης, τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στο θεατρικό σανίδι. Ο κόσμος τον λησμονεί και θυμάται τους αξέχαστους ρόλους τους οποίους έχει ερμηνεύσει ανά τα χρόνια, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή, όντας άρρωστος, δεν εγκατέλειψε το πάθος του, την ηθοποιία.

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου του 2020 σε ηλικία 88 ετών, τώρα όμως μια φωτογραφία τον έφερε ξανά κοντά στους θαυμαστείς του, μια φωτογραφία από τη δεκαετία του ‘50, η οποία δημοσιεύθηκε από τον συλλέκτη Άρη Λουπάση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Μεταξύ άλλων στη λεζάντα γράφει: «Ο αξέχαστος Κώστας Βουτσάς (δεξιά) σε ηλικία 22 ετών στην Βέροια κατά την διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του την περίοδο 1953-54 στην έδρα του Β’ Σώματος Στρατού. »

«Η κατάταξη στον στρατό γίνεται το 1953 μετά την αποφοίτησή του από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Το μικρόβιο της υποκριτικής μπαίνει από τα νεανικά χρόνια σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση όπου βρίσκεται για προπόνηση καθώς υπήρξε δυνατός αθλητής ταχυτήτων και άλματος εις μήκος. Κατά την διάρκεια της προπόνησης παρακολουθεί τυχαία μια ερασιτεχνική παράσταση και αμφισβητώντας το παίξιμο ενός εκ των παιδιών ως μεθυσμένος, καλείται ο ίδιος να υποδυθεί τον συγκεκριμένο ρόλο δημιουργώντας αυθόρμητα μια απίστευτα φυσική και εκφραστική ερμηνεία.»

Δείτε τη φωτογραφία του Κώστα Βουτσά στον στρατό, όταν ήταν 22 ετών παρακάτω

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.