ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σταμάτης Κόκοτας: Η σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση και η σπουδαία καριέρα του (βίντεο)

«Έφυγε» από τη ζωή στα 85 του χρόνια

Σταμάτης Κόκοτας: Η σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση και η σπουδαία καριέρα του (βίντεο)

Στα 85 του χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας.

Τα τελευταία χρόνια, είχε περιορίσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, λόγω και των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε,

Αξίζει, λοιπόν, να «ταξιδέψουμε» 14 και πλέον χρόνια πίσω, όταν προβλήθηκε από την ΕΤ-1, τότε, μία από τις τηλεοπτικές «Συναντήσεις», που παρουσίαζε για αρκετά χρόνια ο στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Στις 26 Ιανουαρίου 2008, η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στον Σταμάτη Κόκοτα.

Στη συζήτηση με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, ο Σταμάτης Κόκοτας είχε ανατρέξει στα πρώτα χρόνια της καριέρας του στο Παρίσι, στη συνεργασία του με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Γκάτσο, τις επιτυχίες με τον Δήμο Μούτση, τον Απόστολο Καλδάρα και το «Όνειρο απατηλό», τον Γιάννη Σπανό και το «Πες πως μ’ αντάμωσες», τη συνάντησή του με τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Μίκη Θεοδωράκη και, βεβαίως, τη συνεργασία του με τον ίδιο τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Δείτε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=iWNKRU5QHHA&feature=emb_title

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.