Σταμάτης Κόκοτας: Παραμένει στο νοσοκομείο ο 4πλα εμβολιασμένος αγαπημένος τραγουδιστής

Νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας - Τα νεότερα για την υγεία του

Σταμάτης Κόκοτας: Παραμένει στο νοσοκομείο ο 4πλα εμβολιασμένος αγαπημένος τραγουδιστής

Ανησυχία εξακολουθεί να επικρατεί για τον Σταμάτη Κόκοτα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα στο Ασκληπιείο Βούλας, ύστερα από μία έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Έχοντας κάνει και την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19, βρίσκεται στην παθολογική κλινική, με τους γιατρούς να του χορηγούν την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή και να παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της υγείας του.

Στο πλευρό του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή βρίσκεται συνεχώς η οικογένειά του.

Χθες Πέμπτη (22/9), η εκπομπή «Το Πρωινό» επικοινώνησε με στενό συγγενικό πρόσωπο του καλλιτέχνη, το οποίο αποκάλυψε πως ο ίδιος νοσηλεύεται προληπτικά.

«Ένιωσε αδιαθεσία και ανέβασε και δέκατα. Επειδή το πρώτο που σκέφτηκε η οικογένεια είναι ο κορωνοϊός, παρόλο που είχε κάνει και την 4η δόση, και αγχώθηκαν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Εκεί κρίθηκε σκόπιμο για προληπτικούς λόγους να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων. Τα συμπτώματα έχουν ξεκινήσει να υποχωρούν από τη στιγμή που του χορηγήθηκε αντιβίωση», αναφέρθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο αγαπημένος τραγουδιστής στην τελευταία καλοκαιρινή του εμφάνιση, εμφανώς ταλαιπωρημένος, αλλά με φωνή-«διαμάντι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.