ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τη Μαίρη Χρονοπούλου – Σήμερα η αποτέφρωση της αγαπημένης ηθοποιού

Μέχρι τις 15:30 η σορός της στο κτήμα στην Παιανία

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τη Μαίρη Χρονοπούλου – Σήμερα η αποτέφρωση της αγαπημένης ηθοποιού

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατό της Μαίρης Χρονοπούλου συγγενείς και στενοί φίλοι θα την αποχαιρετήσουν λίγες ώρες πριν την αποτέφρωσή της, σύμφωνα με τις επιθυμίες της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, εξάλλου, είχε φροντίσει να καταστήσει σαφή τον τρόπο με τον οποίο θα γραφόταν το «τέλος» στην ταινία της επίγειας ζωής της: «Έτσι θα είναι το δικό μου “φινάλε”, το τελευταίο μου “πάρτι”. Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι. Το τελευταίο «πάρτι» μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός!» είχε δηλώσει με νόημα η ίδια. Κι αυτό ακριβώς θα συμβεί σήμερα ως ένδειξη αγάπης και σεβασμού στη μνήμη της.

Τις πρωινές ώρες η σορός της αναμένεται να μεταφερθεί από το νεκροτομείο, όπου βρισκόταν για την απαιτούμενη από τον νόμο διαδικασία νεκροψίας – νεκροτομής, στο σπίτι της στην Παιανία, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του για μια τελευταία, αποχαιρετιστήρια γιορτή.

Άτομα από το στενό περιβάλλον της, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, θα έχουν την ευκαιρία να τής πουν το τελευταίο αντίο, εκεί, στο καταπράσινο κτήμα που η ίδια διαμόρφωσε με μεράκι και αγάπη και στο φιλόξενο σπίτι που είχαν ζήσει στο παρελθόν, μαζί της, πολλές όμορφες στιγμές.

Η σορός της ηθοποιού θα παραμείνει στην Παιανία από τις 13.30 μέχρι τις 15.30 για να μεταφερθεί, στη συνέχεια, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας όπου θα πραγματοποιηθεί, περίπου στις 16.30, μια σύντομη τελετή αποχαιρετισμού πριν την αποτέφρωση. Το δοχείο με την τέφρα της θα επιστρέψει στο κτήμα της Παιανίας προκειμένου να τοποθετηθεί σε σημείο που η ίδια έχει υποδείξει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.