ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Το αφιέρωμα της Φίνος Φίλμ στον Ηλία Λογοθέτη που «έφυγε» χθες από τη ζωή (βίντεο)

Η κινηματογραφική εταιρεία τονίζει στην ανάρτησή της στο Facebook για τον Ηλία Λογοθέτη ότι «θα μας λείψει η αβίαστη ευγένεια και το τακτ του»

Το αφιέρωμα της Φίνος Φίλμ στον Ηλία Λογοθέτη που «έφυγε» χθες από τη ζωή (βίντεο)

Με ένα αφιέρωμα αποχαιρέτησε η Φίνος Φιλμ τον Ηλία Λογοθέτη, τον σπουδαίο ηθοποιό που «έφυγε» από τη ζωή χθες σε ηλικία 85 ετών.

Η κινηματογραφική εταιρεία τονίζει στην ανάρτησή της στο Facebook για τον Ηλία Λογοθέτη ότι «θα μας λείψει η αβίαστη ευγένεια και το τακτ του».

Η ίδια ανάρτηση συνοδεύεται από πλάνα από την ταινία του 1976 «Ο Θανάσης στη Χώρα της Σφαλιάρας», τη μια από τις δύο φορές στις οποίες ο Ηλίας Λογοθέτης συνεργάστηκε με την Φίνος Φιλμ.

Όλη η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τον Ηλία Λογοθέτη

Άλλη μια απώλεια μετράμε σήμερα, με τον χαμό του Ηλία Λογοθέτη, του βέρου επτανήσιου που υπηρέτησε πάνω από πενήντα χρόνια την υποκριτική τέχνη, χωρίς ποτέ να αποκλίνει από τις αρχές του.

Σοβαρός, ευρυμαθής και με ιδιαίτερη παιδεία, ο Ηλίας συνεργάστηκε δύο φορές με την Φίνος Φιλμ, στον ξακουστό «Παπαφλέσσα» (1971) και στο ιδιαίτερο φιλμ «Ο Θανάσης στη Χώρα της Σφαλιάρας» (1976), μια από τις τελευταίες ταινίες της εταιρείας.

Θα μας λείψει η αβίαστη ευγένεια και το τακτ που χαρακτήριζε αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό και άνθρωπο του πνεύματος. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 💔

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω ότι ζούμε στη χαρά και την διανθίζουμε με λίγο αλατάκι λύπης, για να θυμόμαστε καλύτερα.» – Ηλίας Λογοθέτης (1939 – 2024)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.