ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

To «αντίο» του Γ.Βογιατζή στον Κ.Καζάκο

«Ένας αληθινός άνθρωπος»

To «αντίο» του Γ.Βογιατζή στον Κ.Καζάκο

Μεγάλη θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά το θάνατο του Κώστα Καζάκου.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών αφήνοντας χαραγμένο το στίγμα του στον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο.

Οι φίλοι και συνάδελφοί του συντετριμμένοι τον αποχαιρετούν και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

«Ήταν τέλειος, ήταν ο άνδρας»

Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων και έκανε λόγο για έναν σπουδαίο άνθρωπο και θαυμάσιο ηθοποιό.

Παράλληλα, τον χαρακτήρισε λεβέντη και θυμήθηκε τη συμβολή του στο ΣΕΗ.

«Έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος άνθρωπος. Ένας εκπληκτικός άνθρωπος, ένας άνδρας με Α κεφαλαίο. Ένας σπουδαίος άνθρωπος και θαυμάσιος ηθοποιός. Λεβέντης σαν άνθρωπος.

Δεν είχα δουλέψει ποτέ μαζί του, ήταν στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ και η συμβολή του σε αυτόν τον τομέα άφησε εκπληκτικά πράγματα. Ανδρισμό, ήθος και κατανόηση», είπε συγκινημένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Ήταν συνεπής στην ιδεολογία του. Αυτό έχει μεγάλη σημασία. Ήταν τέλειος, ήταν ο άνδρας. Όταν λέμε άνδρας είναι η μορφή του Κώστα Καζάκου. Ένας αληθινός άνθρωπος. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.