Το ιδρυτικό μέλος των Oasis Πολ Άρθουρς ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο στις αμυγδαλές

Είναι θεραπεύσιμο

Το ιδρυτικό μέλος των Oasis Πολ Άρθουρς ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο στις αμυγδαλές

Ο σταρ των Oasis και ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος, Πολ Άρθουρς, είχε μία δυσάρεστη ανακοίνωση να κάνει στους θαυμαστές του συγκροτήματος.

Ο διάσημος κιθαρίστας ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο στις αμυγδαλές, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και αυτός είναι ο λόγος που θα κάνει ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις του,αφού πρέπει να ξεκινήσει τη θεραπεία του.

Ειδικότερα, ο 56χρονος σταρ έγραψε: «Απλώς να σας ενημερώσω όλους ότι θα κάνω ένα διάλειμμα από το παίξιμο για λίγο. Έχω διαγνωστεί με καρκίνο στις αμυγδαλές. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι θεραπεύσιμο και θα ξεκινήσω τη θεραπεία σύντομα. Θα σας κρατάω ενήμερους για το πώς πάει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.