Το μήνυμα που είχε μοιραστεί η Τίνα Τέρνερ λίγο πριν από το θάνατό της

«Τα δικά μου νεφρά είναι θύματα της αποτυχίας μου»

Το μήνυμα που είχε μοιραστεί η Τίνα Τέρνερ λίγο πριν από το θάνατό της

Είναι γνωστό ότι η Tina Turner έφυγε από τη ζωή στα 83 χρόνια της μετά από μακροχρόνια προβλήματα υγείας.

Και η αλήθεια είναι ότι είχε μοιραστεί κάποια από αυτά σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις που είχε κάνει η ίδια, στο λογαριασμό της στο Instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού.

Όπως έγραφε τότε: «Αυτή η ημέρα είναι σημαντική γιατί τα νεφρά καταρρέουν χωρίς πόνο. Γι’ αυτό σήμερα θέλω να σας πω να τους δείχνετε αγάπη! Την αξίζουν. Τα δικά μου νεφρά είναι θύματα της αποτυχίας μου να συνειδητοποιήσω ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσω με φάρμακα την υπέρτασή μου.

Έθεσα τον εαυτό μου σε μεγάλο κίνδυνο με την άρνησή μου να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα πως χρειάζομαι καθημερινά φαρμακευτική αγωγή, εφ’ όρου ζωής. Για πολύ καιρό πίστευα ότι το σώμα μου είναι ένα φρούριο που τίποτα δεν μπορεί να αγγίξει και να καταστρέψει. Χαίρομαι λοιπόν που μπορώ να υποστηρίξω μια νέα, διεθνή καμπάνια για την υγεία των νεφρών».

Σε μια πρόσφατη, μάλιστα, συνέντευξή της στην Guardian, καθώς έβλεπε το τέλος να πλησιάζει, είχε απαντήσει στην ερώτηση «Πώς θα ήθελες να σε θυμούνται;»: «Σαν τη βασίλισσα του rock n’ roll. Σαν μια γυναίκα που έδειξε σε άλλες γυναίκες ότι είναι εντάξει να αγωνίζονται για την επιτυχία με τους δικούς τους όρους. Δεν με φοβίζει τίποτα στο πέρασμα του χρόνου. Είναι μέρος της περιπέτειας της ζωής και αγκαλιάζω και αποδέχομαι ό,τι φέρνει η κάθε μέρα».

Δείτε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της, για την υγεία της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.