Το ΣΕΗ αποφάσισε κατά πλειοψηφία την δια βίου διαγραφή του Π.Φιλιππίδη, του Π.Χαϊκάλη και του Γ.Κιμούλη

Το μέλλον των τριών δημοφιλών καλλιτεχνών τέθηκε στην ευχέρεια των μελών του ΣΕΗ

Το ΣΕΗ αποφάσισε κατά πλειοψηφία την δια βίου διαγραφή του Π.Φιλιππίδη, του Π.Χαϊκάλη και του Γ.Κιμούλη

Γενική συνέλευση, στην οποία πρωταγωνιστές μα και απόντες ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Παύλος Χαϊκάλης, πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με κεντρικό θέμα την οριστική διαγραφή και των τριών ηθοποιών.

Για τον λόγο αυτό, το μέλλον των τριών δημοφιλών καλλιτεχνών τέθηκε στην ευχέρεια των μελών του ΣΕΗ αφού πρώτα ενημερώθηκαν πλήρως για τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί εις βάρος τους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ.

Σε μια πολύωρη συνέλευση, με μεγάλη συμμετοχή των μελών του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, η απόφαση πάρθηκε κατά την οποία στο εξής ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Παύλος Χαϊκάλης δεν θα ανήκουν πια στο σωματείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, στη γενική συνέλευση του ΣΕΗ, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η δια βίου διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη, του Γιώργου Κιμούλη και του Παύλου Χαικάλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.