Αυτό που ο ίδιος ήθελε

Πριν ξεκινήσει να κυκλοφορεί τις επιτυχίες του, ο Tupack Shakur, που έφυγε από τη ζωή το 1996, είχε το όνειρο να ανοίξει ένα εστιατόριο με το όνομα «Powamekka Café».

Τώρα, η οικογένεια του αείμνηστου ράπερ άνοιξε ένα pop-up εστιατόριο, δηλάδή ένα προσωρινό μαγαζί, στο Λος Άντζελες με το ίδιο όνομα και ανοίγει τις πόρτες του στους επισκέπτες, μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το Page Six, το εστιατόριο σερβίρει μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, ενώ στο μενού περιλαμβάνονται τα αγαπημένα πιάτα του ράπερ, όπως τηγανητές φτερούγες κοτόπουλου.

Στο συγκεκριμένο σημείωμα, ο ράπερ έγραφε ότι το εστιατόριό του θα ήθελε να είναι «ένας παθιασμένος παράδεισος με δύναμη για παιχνίδι και συζήτηση».

Ο Tupac είχε την ιδέα για το εστιατόριο πολύ πριν από τη δολοφονία του, από την οποία έχουν περάσει σχεδόν 26 χρόνια και μέχρι σήμερα παραμένει άλυτο μυστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, ότι ο Tupac πυροβολήθηκε τέσσερις φορές τον Σεπτέμβριο του 1996, στο Λας Βέγκας και έχασε τη μάχη με τη ζωή, έξι μέρες αργότερα σε ηλικία 25 ετών.

TAGS: