ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τζόρτζ Μάικλ: Η τραγική ιστορια του κορυφαίου ποπ σταρ του «Last Christmas» που πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων

Το τραγούδι που αποδείχθηκε προφητικά μοιραίο

Τζόρτζ Μάικλ: Η τραγική ιστορια του κορυφαίου ποπ σταρ του «Last Christmas» που πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων

Τον αγάπησε όλη η υφήλιος μέσα από το Last Christmas και όχι μόνο καθώς η πορεία του στον χώρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής υπήρξε ξεχωριστή και οι επιτυχίες του παρά πολλές.

Ο θάνατος του George Michael ανήμερα των Χριστούγεννων του 2016 χαρακτηρίστηκε τραγικά ειρωνικός: Ο Michael είχε τραγουδήσει το δημοφιλέστερο pop χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών, το Last Christmas, όμως ο ίδιος σιχαινόταν τα Χριστούγεννα, όπως είχε εξομολογηθεί κάποτε σε έναν σύντροφό του.

Πολλά ραδιόφωνα του κόσμου έπαιζαν στις 25 Δεκεμβρίου του 2016 το Last Christmas, όταν χρειάστηκε να διακόψουν το προγραμμά τους για να ανακοινώσουν μία είδηση που πάγωσε τον πλανήτη: Ο διάσημος τραγουδιστής (και δημιουργός του κομματιού) Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Γκόρινγκ του Οξφορντσάιρ της Αγγλίας, σε ηλικία 53 ετών.

Η ιατροδικαστική έκεθση επισήμως ανέφερε ότι ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε από φυσικά αίτια, καθώς έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια, μυοκαρδίτιδα, καθώς και από ηπατική στεάτωση (λιπώδες ήπαρ).

Ωστόσο, πολλοί υποστηρίζουν ότι ο σταρ αυτοκτόνησε καθώς στα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε κατάθλιψη και πολλές φοβίες. Μάλιστα διάλεξε επίτηδες την ημέρα των Χριστουγέννων, καθώς του προκαλούσε αφόρητη θλίψη.

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή σε βρετανικά μέσα ο πρώην σύντροφος του Μάικλ, Carlos Arturo Ortiz, δεν είναι τυχαίο που ο διάσημος καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρός τα Χριστούγεννα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένιωθα ότι κάτι κακό θα του συμβεί. Πριν πεθάνει μου είχε αποκαλύψει ότι μισούσε τα Χριστούγεννα καθώς δεν υπήρχαν ποτέ παιδιά τριγύρω…για μένα, δυστυχώς, υπάρχει η πιθανότητα να πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.