ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βαλέρια Κουρούπη για Δημήτρη Λιγνάδη: «Ερχόταν στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του»

«Δεν σοκαρίστηκα καθόλου για τα ονόματα που ακούστηκαν γιατί ξέραμε»

Βαλέρια Κουρούπη για Δημήτρη Λιγνάδη: «Ερχόταν στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του»

Η ηθοποιός, Βαλέρια Κουρούπη, παραχώρησε μια πολύωρη και εντελώς εξομολογητική συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή «Κρίμα» μιλώντας για εκείνη αλλά και για ζητήματα της επικαιρότητας.

Ανάμεσα λοιπόν σε όλα αυτά αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρης Λιγνάδης, για τον οποίο σήμερα έχει αποφασίσει η δικαιοσύνη, ωστόσο τόνισε πως σε κοινή συνεργασία τους στο θέατρο είχε αντιληφθεί περίεργες κινήσεις, που βέβαια δε φανταζόταν το μέγεθος της σοβαρότητάς τους.

Οι δηλώσεις της Βαλέριας Κουρούπη για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Δεν σοκαρίστηκα καθόλου για τα ονόματα που ακούστηκαν γιατί ξέραμε. Δεν ξέραμε το μέγεθος, δηλαδή για τους βιασμούς αλλά ξέραμε για κακοποιητικές συμπεριφορές. Φταίμε αλλά δεν είναι και εύκολο να καταγγείλεις κάτι χωρίς αποδείξεις. Εγώ έχω ζήσει τον άνθρωπο με τα παιδιά, τον έχω δει να έρχεται στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι; Μάλιστα, μία συνάδελφος είχε πάει στην αστυνομία και είχε κάνει καταγγελία και της είπαν ‘τι να κάνουμε;’ Φταίμε γιατί όταν οι άνθρωποι βολεύονται και δεν μιλάνε έστω και μεταξύ τους, φταίνε. Και αυτοί ήξεραν ότι δεν μιλάμε και αυτοί βρήκαν χώρο» είπε η Βαλέρια Κουρούπη στη διαδικτυακή εκπομπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.