ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζωή Λάσκαρη: Η «καυτή» σκηνή της που χαρακτηρίστηκε ως… σκάνδαλο (φωτο)

Η ταινία σταθμός που εκτόξευσε την καριέρα της Ζωής Λάσκαρη

Ζωή Λάσκαρη: Η «καυτή» σκηνή της που χαρακτηρίστηκε ως… σκάνδαλο (φωτο)

Ο Γιάννης Δαλιανίδης ψάχνει πρωταγωνίστρια για τη νέα του ταινία που πρόκειται να ταρακουνήσει το ελληνικό κοινό. Η ταινία έχει τίτλο “Ο Κατήφορος” και η πρώτη υποψήφια για τον ρόλο είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όμως η εθνική σταρ αρνείται γιατί το σενάριο είναι αρκετά προκλητικό και ο ρόλος έχει αρκετές γυμνές σκηνές.

Η ταινία θα βγει από τη Φίνος Φιλμ που θέλει ένα δυνατό όνομα, αλλά όλες οι μεγάλες πρωταγωνίστριες φοβούνται την κατακραυγή από τη συντηρητική κοινωνία. Βρισκόμαστε στο 1961 και ο πουριτανισμός επικρατεί στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ο Δαλιανίδης στρέφεται σε ένα φρέσκο πρόσωπο. Η Ζωή Λάσκαρη έχει αρχίσει και ακούγεται στα κινηματογραφικά πλατό, και κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει την εκτυφλωτική ομορφιά της.

Η Ζωή Λάσκαρη λέει αμέσως το ναι, καθώς δεν φοβάται μήπως ο ρόλος την χαρακτηριστεί και τις κλείσει τις πόρτες για άλλες ταινίες.

Η ταινία σαρώνει, ο τύπος γράφει διθυραμβικά σχόλια, οι κινηματογράφοι γεμίζουν και τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σκηνή που όλες οι πρωταγωνίστριες φοβόταν ήταν η σκηνή που ο Νίκος Κούρκουλος ατιμάζει τη Ζωή Λάσκαρη αφήνοντας την γυμνή στο δρόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.