ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκινεί η Μαίρη Χρονοπούλου για την απώλεια του Κ.Καζάκου: «Έχω χάσει όλους τους παρτενέρ μου, είναι τραγικό»

«Σήμερα αισθάνομαι ότι πια στέγνωσα»

Συγκινεί η Μαίρη Χρονοπούλου για την απώλεια του Κ.Καζάκου: «Έχω χάσει όλους τους παρτενέρ μου, είναι τραγικό»

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου είχε συνεργαστεί  σε πολλές ταινίες με Κώστα Καζάκο ο οποίος έφυγες χθες από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών

Παράλληλα ήταν στενοί φίλοι όπως δήλωσε στην εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον», κατά τα πρώτα τους χρόνια στην υποκριτική. Η ηθοποιός δεν κατάφερε να κρύψει την έντονη συγκίνησή της και να αναφερθεί στις απώλειες σημαντικών συναδέλφων και συμπρωταγωνιστών της. Ενώ με παράπονο είπε πως έχουν φύγει από τη ζωή όλοι οι παρτενέρ της από τις ελληνικές ταινίες.

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τη Μαίρη Χρονοπούλου για να πάρει τις δηλώσεις της με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Καζάκου.

Τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο πως σημαίνει το τέλος εποχής μιας πολύ σημαντικής και δημιουργικής περιόδου για την 7η τέχνη στην Ελλάδα.

«Έχω χάσει πια όλους μα όλους τους παρτενέρ μου, τους κινηματογραφικούς. Έφυγε ο Νίκος Κούρκουλος, ο Γεωργίτσης, ο Βόγλης, ο Μπάρκουλης, ο Καζάκος. Όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους έχουν φύγει. Αισθάνομαι ολομόναχη. Σήμερα αισθάνομαι ότι πια στέγνωσα. Είναι τραγικό. Έχω αρχίσει και αποχαιρετώ με τη φράση “εις το επανιδείν”. Φτάνει η ώρα πια να τους συναντήσω. Έχουν φύγει όλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον Κώστα Καζάκο έχουμε κάνει πολλές σημαντικές ταινίες μαζί. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φίλος από πολύ πολύ παλιά. Ήμουν φίλη με την πρώτη πρώτη του γυναίκα. Από τότε είμαστε φίλοι. Κάναμε καταπληκτικές ταινίες μαζί. Τον Κώστα Καζάκο με τη Τζένη Καρέζη δεν τους έχω ζήσει σαν ζευγάρι. Ήμουν πολύ κολλητή στα νιάτα μας με τον Κώστα και την πρώτη του γυναίκα. Ο Κώστας κατάφερε να είναι ταυτόχρονα και δάσκαλος και μαθητής. Μόνο οι πολύ καλοί ηθοποιοί το καταφέρνουν αυτό», τόνισε η Μαίρη Χρονοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.