ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Παπακωνσταντίνου: «150 οικογένειες σε όλον τον κόσμο βάλθηκαν να δουλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης»

Ο σπουδαίος ερμηνευτής αποθεώνεται σε κάθε του συναυλία

Β.Παπακωνσταντίνου: «150 οικογένειες σε όλον τον κόσμο βάλθηκαν να δουλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης»

Με τεράστια επιτυχία συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με δεκάδες στάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Μετά τα δύσκολα δύο τελευταία καλοκαίρια ο αγαπημένος καλλιτέχνης  φέτος επανέρχεται στις γνωστές του συνήθειες και δίνει χαρά στους θαυμαστές του σε όλη τη χώρα.

Την περασμένη Δευτέρα ο αιώνιος έφηβος βρέθηκε στο City Garden Festival στο Γαλάτσι και πραγματοποίησε μια από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής, σε μια βραδιά με δυνατό ρυθμό και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, χάρισε στο κοινό του μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου λίγο πριν βγει στη σκηνή μίλησε για την κοινωνία του σήμερα και για την πολυετή καριέρα του.

«Έχω ηχογραφήσει περίπου 1300 τραγούδια. Ακολουθώ στη ροή της συναυλίας το συναίσθημα και λέω την κάθε στιγμή το κατάλληλο τραγούδι» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε:

«Ο πολιτισμός είναι ο πρώτος εχθρός της βίας. Το οικονομικό θέμα είναι φυλακή και πολύ άγρια μάλιστα. 150 οικογένειες σε όλον τον κόσμο βάλθηκαν να δουλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά για το κοινό του στις συναυλίες που συνεχώς ανανεώνεται ο ίδιος τόνισε: «Συγκινούμαι όταν βλέπω τον παππού με το εγγόνι» δηλώνει για τις συναυλίες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.