Βρετανία: Αρνητική & αμήχανη η Λιζ Τρας σε ερώτηση για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα (βίντεο)

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Βρετανία: Αρνητική & αμήχανη η Λιζ Τρας σε ερώτηση για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα (βίντεο)

Σε αμήχανη θέση βρέθηκε η Βρετανίδα πρωθυπουργός Λιζ Τρας, όταν ρωτήθηκε στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε η Λ.Τρας στο δίκτυο GB News, ρωτήθηκε και για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην απάντησή της η Βρετανίδα πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρα αρνητική, ενώ δεν έκρυψε και την αμηχανία της.

Όταν ο δημοσιογράφος της ζήτησε να τοποθετηθεί επί της πρότασης του προέδρου του Βρετανικού Μουσείου, Τζορτζ Όσμπορν, για συμφωνία περί επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα η Λ.Τρας απάντησε: «Α, α, δεν το στηρίζω αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως μόλις τον Ιούνιο ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου δήλωσε ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί μια συμφωνία με την Ελλάδα για τα Γλυπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.