ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανικό Μουσείο για επίδειξη μόδας Τούρκου σχεδιαστή: «Η φροντίδα της συλλογής παραμένει προτεραιότητά μας»

«Το Μουσείο είναι χώρος διοργάνωσης εμπορικών εκδηλώσεων (commercial venue) όταν δεν λειτουργεί για το κοινό»

Βρετανικό Μουσείο για επίδειξη μόδας Τούρκου σχεδιαστή: «Η φροντίδα της συλλογής παραμένει προτεραιότητά μας»

To Bρετανικό Μουσείο, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την επίδειξη μόδας του Τούρκου σχεδιαστή Ερντέμ Μοράλιογλου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα Duveen, όπου και φυλάσσονται τα Γλυπτά του Παρθενώνα, εξέδωσε ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπός του, αναφέρει πως «το Βρετανικό Μουσείο είναι χώρος διοργάνωσης εμπορικών εκδηλώσεων (commercial venue) όταν δεν λειτουργεί για το κοινό. Φιλοξενούμε συχνά εκδηλώσεις όπως την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου».

Το μουσείο ως επίσημη θέση των αρμόδιων απέφυγε να σχολιάσει ευθέως την αντίδραση της Λίνας Μενδώνη.

«Η φροντίδα της συλλογής παραμένει φυσικά προτεραιότητά μας και όλες οι εκδηλώσεις αξιολογούνται για κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο», τόνισε ο εκπρόσωπος του μουσείου.

Το απόγευμα του Σαββάτου θυμίζουμε το μουσείο φιλοξένησε στην αίθουσα των Γλυπτών την επίδειξη μόδας του Ερντέμ Μοραλίογλου που ήταν εμπνευσμένη από τη Μαρία Κάλλας και την όπερα Μήδεια του 1953.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης με τα μοντέλα του σχεδιαστή να περπατούν ανάμεσα στα θραύσματα του Παρθενώνα γέμισαν με απανωτά κάθε λογής σχόλια το διαδίκτυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.