Το όποιο «κόμμα Καρυστιανού» -αν υπάρξει- θα γίνει 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Τέλος!

Χήρα Νίκου Ξυλούρη: «Ευχαριστώ τον κόσμο που κρατά τη μνήμη του “ζωντανή” εδώ και 35 χρόνια» (βίντεο)

Παράλληλα, σημείωσε ότι η παράσταση προς τιμήν του Νίκου Ξυλούρη ήταν εξαιρετική

Χήρα Νίκου Ξυλούρη: «Ευχαριστώ τον κόσμο που κρατά τη μνήμη του “ζωντανή” εδώ και 35 χρόνια» (βίντεο)

Η χήρα του Νίκου Ξυλούρη, Ουρανία Μελαμπανιάκη – Ξυλούρη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει προς το πρόσωπο του αείμνηστου συζύγου της.

Συγκεκριμένα, η Ουρανία Μελαμπιανάκη-Ξυλούρη βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο τραγουδιστή με την Άλκηστι Πρωτοψάλτη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη και τόνισε ότι η αγάπη του κόσμου «κρατάει» ζωντανό» τον Νίκο Ξυλούρη εδώ και σαράντα πέντε χρόνια.

Παράλληλα, σημείωσε πως η παράσταση ήταν εξαιρετική και ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες που είχε για το τελικό αποτέλεσμα.

«Ήταν πάρα, πάρα πολύ καλή η παράσταση. Εξαιρετική. Από ό,τι περίμενα να μην πω δέκα φορές παραπάνω, πολλές φορές παραπάνω.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που τον κρατάει ζωντανό τριάντα πέντε χρόνια», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», με το σχετικό βίντεο να προβάλλεται το πρωί της Παρασκευής (19/12).

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Η Ουρανία Μελαμπιανάκη-Ξυλούρη σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε παρουσιάσει την προσωπικότητα του Νίκου Ξυλούρη με τον οποίο έζησε είκοσι δύο χρόνια μαζί, μέχρι τον θάνατό του.

Η χήρα του τραγουδιστή είχε σταθεί ιδιαίτερα στην ευγένεια που τον χαρακτήριζε.

«Ο Νίκος ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος, καλός, με ευγενική ψυχή, έξυπνος, λιγόλογος.

Ήξερε να σέβεται τους συνανθρώπους του, αλλά και να κάνει τους άλλους να τον σεβαστούν», είχε σημειώσει.

Επίσης, είχε τονίσει ότι ήταν αξιοθαύμαστος ως σύζυγος και ως πατέρας, ενώ είχε επισημάνει ότι η δημοφιλία δεν τον έχει αλλάξει καθόλου.

«Ήταν αξιοθαύμαστος πατέρας και σύζυγος, ήξερε ν’ αγαπά και να εκτιμά πράγματα και καταστάσεις.

Ακόμη και όταν έφτασε ψηλά, δεν άλλαξε συμπεριφορά, ήταν πάντα ο ίδιος.

Και όταν τον ρωτούσαν πώς αισθάνεται που είναι ο πρώτος και ο μοναδικός, απαντούσε σεμνά: “Δεν είμαι μόνο εγώ, πριν από μένα υπήρξαν και υπάρχουν πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες”», είχε μοιραστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.