ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε «νέο Λιακουνάκο» εξελίσσεται ο Δ.Δάφνης αποκαλύπτει η Real News – Ποιος είναι όμως ο «νέος Σμπώκος» & ο «νέος Άκης»;

Σε «νέο Λιακουνάκο» εξελίσσεται  ο Δ.Δάφνης αποκαλύπτει η Real News – Ποιος είναι όμως ο «νέος Σμπώκος» & ο «νέος Άκης»;

Σε νέα «περίπτωση Λιακουνάκου» εξελίσσεται ο περιβόητος επιχειρηματίας Δημήτρης Δάφνης, υποστηρίζει ρεπορτάζ της κυριακάτικης εφημερίδας Real News μέχρι πριν μερικά χρόνια από στέλεχος του ΚΚΕ και σήμερα, λόγω των σχέσεων που καλλιέργησε με τον, επίσης προερχόμενο από το ΚΚΕ, αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Βίτσα, σε ισχυρό άνδρα των εξοπλισμών.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ο επιχειρηματίας είχε επιχειρήσει επί ΣΥΡΙΖΑ να θέσει υπό τον έλεγχό του την… ΕΑΒ, δωρεάν, παρουσιάζοντας ένα σχέδιο που του έδινε τον έλεγχό της χωρίς ουσιαστικά να καταβάλλει ούτε ένα ευρώ!

Το γεγονός ότι εν συνεχεία εμφανίστηκε η περίφημη προμήθεια των ανθυποβρυχιακών ελικοπτέρων ΜΗ-60R ως «επιβεβλημένη» από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και από το νούμερο 15 των εξοπλιστικών αναγκαιοτήτων πέρασε στο νούμερο 1, προφανώς είναι συμπτωματικό θέμα.

Σύμπτωση που έχει σχέση με το ότι τα -πολλά- εκατομμύρια ευρώ από τις FOS των ελικοπτέρων θα τα υλοποιήσει η εταιρεία Aeroservices του συγκεκριμένου.

Από εκεί και πέρα εμφανίζεται ως «ο άνθρωπος της Lockheed Martin» στην πώληση των πανθομολογούμενα, εντελώς ακατάλληλων για τις ανάγκες του ΠΝ, σκαφών παράκτιων επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως «φρεγάτες» και επιχειρούνται να πουληθούν «στου ζητιάνου του κεφάλι», όπως χαρακτήρισε τους Έλληνες και ειδικότερα το Πολεμικό Ναυτικό ο πρώην ακόλουθος Άμυνας των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ του Pronews TV που αποκάλυψε το θέμα τον περασμένο Μάρτιο:

Και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δήμου Βερύκιου, ο Δ.Δάφνης μπλόκαρε το πρόγραμμα αναβάθμισης των μαχητικών F-16 Block 50 τον περασμένο Ιούλιο, προκειμένου να μην δαπανηθούν τα κονδύλια για τα F-16 και διατεθούν στην «φρεγατομαούνα» MMSC, όταν ο Δ.Βίτσας αρνήθηκε να δώσει την παραδοσιακή συναίνεση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών στο πρόγραμμα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αν ο Δ.Δάφνης είναι ο «νέος Λιακουνάκος», ποιος είναι ο «νέος Σμπώκος» και ο «νέος Άκης» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.