ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πανικός στην Ρωσία: Φοιτητές πηδούν από τα παράθυρα για να γλιτώσουν από πυροβολισμούς ενόπλου (upd) (βίντεο)

Πανικός στην Ρωσία: Φοιτητές πηδούν από τα παράθυρα για να γλιτώσουν από πυροβολισμούς  ενόπλου (upd) (βίντεο)

Ανανέωση: (13:00)

Ο 18χρονος φοιτητής που άνοιξε σήμερα πυρ μέσα στο πανεπιστήμιο Perm State είναι ζωντανός και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όπως μεταδίδει το Reuters, αν και νωρίτερα είχε γράψει ότι ο δράστης σκοτώθηκε, επικαλούμενο μια εκπρόσωπο του πανεπιστημίου, την Νατάλια Πετσισκέβα.

Ο δράστης πραγματοποίησε την επίθεση στην πόλη Περμ, στα Ουράλια Όρη, στην ανατολική Ρωσία, σκοτώνοντας τουλάχιστον 8 ανθρώπους και τραυματίζοντας 28, σύμφωνα με την Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή. Σύμφωνα με την Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή, ο ένοπλος συνελήφθη και κατά τη σύλληψή του τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ria.


Πανικός επικρατεί στην Ρωσία καθώς σε πανεπιστήμιο έχει εισβάλει ένοπλος ο οποίος πυροβολεί αδιακρίτως με αποτέλεσμα οι φοιτητές να πηδούν από τα παράθυρα για να σωθούν.

Όπως δημοσιεύει το rt.com η επίθεση λαμβάνει χώρα στην ρωσική πόλη Περμ στην Σιβηρία και δημοσιεύει βίντεο τα οποία απεικονίζουν μαθητές να πηδούν από τα παράθυρα προκειμένου να ξεφύγουν από την δολοφονική μανία του επιτιθέμενου.

Πρόκειται για έναν 18χρονο ονόματι Timur Bekmansurov και έχει παγιδευτεί σε μια αίθουσα αμφιθεάτρου. Ορισμένα μέσα ενημέρωσης επικαλούνται πηγές που λένε ότι ο ένοπλος σκοτώθηκε από αστυνομικούς

Στο VKontakte είπε ότι ήταν το όνειρό να διεξάγει ένα μακελειό και πως διατηρούσε οπλισμό από το Γυμνάσιο.

Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, υπάρχουν τουλάχιστον πέντε νεκροί και έξι τραυματίες.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του πανεπιστημίου ειδοποίησαν όλους όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πανεπιστημιούπολη να φύγουν εάν είναι δυνατόν ή να κλειστούν μέσα σε ένα δωμάτιο.

Το μήνυμα έλεγε σε όσους πήγαιναν στην πανεπιστημιούπολη να επιστρέψουν αμέσως πίσω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.