Ρεπορτάζ-ντοκουμέντο του Γ.Τράγκα για την «απελευθερωμένη» Ολλανδία – Όλοι χωρίς μάσκες

Ρεπορτάζ-ντοκουμέντο του Γ.Τράγκα για την «απελευθερωμένη» Ολλανδία – Όλοι χωρίς μάσκες

Τα βίντεο αυτά αφιερώνονται σε όλα τα δελτία ειδήσεων της ελεγχόμενης τηλεόρασης στην Ελλάδα. Αφιερώνονται επίσης στον κ. Βασιλακόπουλο, στον κ. Εξαδάκτυλο στην κ. Ματίνα Παγώνη και σε όλους τους έγκριτους συναδέλφους, οι οποίοι εδώ και δύο χρόνια λανσάρουν την κουλτούρα της μάσκας προωθώντας ταυτόχρονα τα εμβόλια και όλα τα συμφέροντα της Big Pharma.

Τα βίντεο αυτά τραβήχτηκαν Παρασκευή και Σάββατο, με καλό καιρό στο κέντρο του Άμστερνταμ στην Dam Square, στους εμπορικούς δρόμους γύρω από το μουσείο της Madame Tussauds, στα κανάλια και στα νυχτερινά κέντρα, που αξιοποιώντας τον γλυκό φθινοπωρινό καιρό, έχουν απλώσει πολλά καθίσματα έξω από το χώρο τους.

Όπως θα διαπιστώσουν οι κύριοι που ασκούν ιατρική με την πειθώ ενός προφορικού… μαστιγίου, οι δρόμοι είναι κατάμεστοι (στην κυριολεξία δεν πέφτει καρφίτσα) από Ολλανδούς και τουρίστες, που 99% δεν φοράνε μάσκα! Επίσης, η κ. Κοσιώνη και οι άλλοι συνάδελφοι θα διαπιστώσουν ότι γίνονται παρελάσεις και διαμαρτυρίες χωρίς μάσκες, χωρίς να τηρούνται οι δέουσες αποστάσεις, με ελάχιστη παρουσία αστυνομικών.

Στα εμπορικά καταστήματα μπαινοβγαίνουν εκατοντάδες χωρίς μέτρα και μάσκες και οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν φοράνε επίσης μάσκες. Κατά την άφιξη των τουριστών στο αεροδρόμιο, οι άνθρωποι δεν ταλαιπωρούνται, αλλά λίγο πριν πάρουν ταξί τους δωρίζουν δύο κουτιά με self test. Δωρεάν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νυχτερινή ζωή έχει ανάψει για τα καλά αφού η κυβέρνηση της Ολλανδίας ακολουθεί στην άρση των περιορισμών τον Βρετανό Πρωθυπουργό και τις Σκανδιναβικές χώρες. Βλέποντας αυτά τα φιλμ, μπορείτε να φανταστείτε πόσο άγρια είναι τα μέτρα και η προπαγάνδα στην Ελλάδα, πόσο φασιστική είναι η λογοκρισία και ποιες είναι οι διαφορές από πλευράς ελευθερίας, στην Ολλανδία και στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.