ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα δολοφονία στην Ελλάδα: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύζυγό του – Είχε προαναγγείλει ότι θα την σκοτώσει (upd)

Νέα δολοφονία στην Ελλάδα: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύζυγό του – Είχε προαναγγείλει ότι θα την σκοτώσει (upd)

(Ανανέωση 10:14) Η εγκληματικότητα συνεχίζει να ανθίζει στην Ελλάδα, με ακόμη μία δολοφονία να λαμβάνει χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με το radiolasithi, νωρίς το πρωί, ένας 54χρόνος κάτοικος της περιοχής δολοφόνησε την 48χρονη γυναίκα του με πολλαπλές μαχαιριές στην περιοχή του Περιστερά.

Το ζευγάρι είχε τέσσερα παιδιά, ενώ τα αίτια που οδήγησαν τον 54χρονο στην πράξη του ερευνώνται από την αστυνομία. Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη. Έλεγε σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς όμως κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει απροστάτευτη η άτυχη γυναίκα που πέθανε με τρόπο μαρτυρικό.

Το έγκλημα σημειώθηκε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα. Ο 54χρονος την εντόπισε το πρωί και της επιτέθηκε με σφοδρότητα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την έριξε αρχικά κάτω με μια μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια της επέφερε θανάσιμα πλήγματα με το μαχαίρι που κρατούσε.

Ο 54χρονος δράστης έχει επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς και φέρεται να διαπραγματεύεται την παράδοσή του. Μετά το έγκλημα με θύμα την 48χρονη, εξέφρασε όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η άτυχη γυναίκα παραμένει στο σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή, μέχρι να φτάσει ιατροδικαστής, που αναμένεται να ρίξει άπλετο φως, στις συνθήκες του φονικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.