ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυτά είναι τα προφίλ του Σ.Παναγιωτόπουλου στα σάιτ ερωτικού περιερχομένου – Οι «ένοχες» αναρτήσεις του (φώτο)

«Αυτό το μ... γλεντάω τώρα, ελπίζω να σας αρέσει», έγραφε ο Σ.Παναγιωτόπουλος

Αυτά είναι τα προφίλ του Σ.Παναγιωτόπουλου στα σάιτ ερωτικού περιερχομένου – Οι «ένοχες» αναρτήσεις του (φώτο)

Συνεχίζονται να έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς έγιναν γνωστά και τα προφίλ που είχε στα σάιτ, μέσω των οποίων δημοσίευε τα βίντεο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε δύο προφίλ με το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και τους αριθμούς «63» (γεννήθηκε το 1963) και «75» -από τα οποία το δεύτερο είχε ενεργοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021. Μέσω αυτών των δύο προφίλ ο πρώην παρουσιαστής είχε δημοσιεύσει τα τελευταία 13 χρόνια περισσότερα από 20 ερωτικά βίντεο και 40-50 φωτογραφίες, περίπου δέκα διαφορετικών γυναικών.

Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει οι πρώτες έρευνες των στελεχών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται μεθοδικά για να διαλευκάνουν πλήρως την παράνομη δραστηριότητα του 58χρονου που προχωρούσε σε σωρεία αναρτήσεων στο διαδίκτυο με υλικό από ερωτικές του συνευρέσεις.

Ο 58χρονος φαίνεται να προχωρούσε σε αυτές τις αναρτήσεις σε δύο διεθνή sites με πορνογραφικό υλικό, έχοντας και δικό του «κανάλι» επίδειξης πολλών ερωτικών βίντεο με ελεγχόμενη πρόσβαση για το οποίο εξετάζεται αν είχε οικονομικό όφελος.

Ακόμη φαίνεται να προχωρούσε σε σχετικές αναρτήσεις τα τελευταία χρόνια σε ελληνικό site που προχωρά σε ενημερώσεις για την λειτουργία των οίκων ανοχής και με «κριτική» για πληρωμένα ερωτικά ραντεβού.

Αρχικά, χρησιμοποιούσε σε αυτό τον πρώτο κωδικό που περιλαμβάνει την χρονολογία γέννησης του. Ομως, φαίνεται ότι μετά τις αρχικές δικαστικές ενέργειες σε βάρος του χρησιμοποίησε από τον Οκτώβριο του 2019 ως δεύτερο «ψευδώνυμο» το ίδιο γραμματικό μέρος αλλά πλέον συνοδευόταν με τον αριθμό «75».

Με αυτό τον κωδικό έχει προχωρήσει σε αναρτήσεις με γυμνές φωτογραφίες άλλων γυναικών με τις οποίες διατηρούσε μέχρι και πρόσφατα ερωτική σχέση. Μάλιστα σε αρκετές από αυτές «κομπάζει» για την επιτυχία να έχει δεσμό μαζί τους, ενώ όταν άλλοι χρήστες του ζητούν κι άλλες φωτογραφίες της ερωτικής συντρόφου του ή πληροφορίες για την ηλικία της κλπ, αυτός τους τροφοδοτεί με νέο υλικό και σχετικά δεδομένα. Κι όλα αυτά βεβαίως μέχρι και προ μερικών μηνών.

Ελεύθερος υπό όρους ο Σ.Παναγιωτόπουλος

Λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, ελεύθερος αφέθηκε ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος να υπενθυμιστεί πως κατηγορείται για τη διάδοση «ροζ» βίντεο πρώην συντρόφων του.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφος του εναντίον του.

Τη Δευτέρα ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα είχε κριθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη δεύτερη μήνυση, ωστόσο παρέμεινε στα κρατητήρια μέχρι τη σημερινή απολογία του.

Για την τρίτη υπόθεση, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 30.000 ευρώ.

Η πρώτη υπόθεση, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη δράση του, βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.