Διεθνής Ασφάλεια 19:50

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις που κάνουν τα συστημικά ΜΜΕ να δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πιο δημοφιλής πρωθυπουργός, παρόλα αυτά η πραγματικότητα τους διαψεύδει.
Χαρακτηριστικά τα όσα έγιναν χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. Στο live της Βουλής ήταν συνεχώς περίπου 3.500-4.000 άτομα, τα οποία παρακολουθούσαν τις ομιλίες των πολιτικών, παρόλα αυτά ο αριθμός των θεατών μειώθηκε θεαματικά όταν ξεκίνησε να μιλά ο πρωθυπουργός της χώρας.
Η παρακάτω φωτογραφία είναι ενδεικτική:

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.