ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

P.McCullough: «Έχουμε τεράστια αύξηση σε αμβλώσεις, καρδιακά και εγκεφαλικά λόγω του εμβολίου» – Δείτε τα στοιχεία

«Ο Στρατός τα γνωρίζει»

P.McCullough: «Έχουμε τεράστια αύξηση σε αμβλώσεις, καρδιακά και εγκεφαλικά λόγω του εμβολίου» – Δείτε τα στοιχεία

Εδώ και λίγο καιρό ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, κατέστησε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τα εκατομμύρια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, καθώς όποιος στρατιωτικός δεν εμβολιάζεται θα τίθεται αυτομάτως εκτός στρατεύματος.

Ο διάσημος καρδιολόγος Peter A. McCullough που είναι αντίθετος με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μίλησε στο «Real America’s Voice» για τις παρενέργειες των εμβολίων για τον κορωνοϊό.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο Στρατός γνωρίζει πότε οι στρατιώτες έχουν εμβολιαστεί και γνωρίζουν πότε εμφανίστηκαν αυτές οι ιατρικές επιπλοκές και έχουν δεδομένα από έτος σε έτος και αυτό είναι διαφορετικό από τον ιό. Αυτό είναι στην πραγματικότητα κλινική σύλληψη και τα δεδομένα είναι εκπληκτικά.

Υπάρχει μία πολλαπλάσια αύξηση των αμβλώσεων, των καρδιακών, των εγκεφαλικών τα οποία είναι πράγματι εξαιτίας του εμβολίου από την άποψη ότι δεν είναι ασφαλές».

Να θυμίσουμε ότι ο καρδιολόγος συμμετείχε προσφάτως στο ίδιο πάνελ με τον δικηγόρο Thomas Renz, ο οποίος αποκάλυψε κατά την διάρκεια του πεντάωρου πάνελ του γερουσιαστή Ρον Τζόνσον συζήτηση« COVID-19: Μια Δεύτερη γνώμη» σοκαριστικά στοιχεία αναφορικά με τις παρενέργειες των εμβολίων.

Ο Renz συνόψισε δεδομένα που ελήφθησαν από την Defense Medical Epidemiology Database (DMED), την μακροχρόνια επιδημιολογική βάση δεδομένων των μελών του στρατού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα στοιχεία δείχνουν, όπως λέει, πως:

  • Οι αποβολές αυξήθηκαν 300% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.
  • Ο καρκίνος αυξήθηκε 300% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.
  • Τα εμφράγματα του μυοκαρδίου αυξήθηκαν κατά 269% το 2021 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας.
  • Οι νευρολογικές διαταραχές αυξήθηκαν 1000% το 2021 κατά τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας, αυξάνοντας από 82.000 σε 863.000 σε ένα χρόνο.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.