Good life 16:39
Πανέτοιμα για τη μάχη της Βουλής δηλώνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ετοιμάζονται να καταγγείλουν τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για στημένο παιχνίδι.
«Όποιος ψηφίσει την κυβέρνηση Τσίπρα την Τετάρτη βάζει την υπογραφή του για να ψηφιστεί και η Συμφωνία των Πρεσπών», διαμηνύουν από την αξιωματική αντιπολίτευση και ετοιμάζονται να δώσουν σκληρή μάχη στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση εμπιστοσύνης ώστε να αποκαλυφθούν τα «κίνητρα» των «πρόθυμων» βουλευτών της αντιπολίτευσης να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.