Π. Καμμένος: «Νεροκουβαλητής του Παπανδρέου ο Κοτζιάς»

Λάδι στη «φωτιά» στην κόντρα του με τον τέως υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, έριξε ο Πάνος Καμμένος, στην εφ’ολης της ύλης συνέντευξή του στον Τάκη Χατζή και την εκπομπή «Ακραίως» που προβλήθηκε την Κυριακή από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας εξαπολύει νέα «πυρά» προς τον Νίκο Κοτζιά, χαρακτηρίζοντάς τον «νεροκουβαλητή του Παπανδρέου», ενώ επιμένει στις καταγγελίες για τον Τζορτζ Σόρος, αφήνοντας νέα υπονοούμενα για τη χρηματοδότηση της κίνησης «Πράττω». «Από πού εισπράττει το ΠΡΑΤΤΩ;» διερωτάται ο Πάνος Καμμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, τονίζει πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι αντισυνταγματική, ενώ σημειώνει πως «υπάρχουν καταγγελίες ότι κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών δόθηκαν σε σκοπιανά μέσα. Όλα αυτά πρέπει να ελεγχθούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.