ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια γιαγιά που βοηθάει στο κρεοπωλείο! Πραγματικά, ότι πιο αντιπροσωπευτικό της σύγχρονης Ελλάδας, στην Ευρωβουλή!

Βίντεο: Δείτε την τρομακτική στιγμή που αυτοκίνητο στην Ζάκυνθο χτυπάει πεζό και φτάνει «ξυστά» σε παιδικό καρότσι

Στο video που έφερε στην δημοσιότητα το imerazante.gr φαίνεται μία παρέα τουριστών να περιμένει να περάσει τον δρόμο απέναντι, μέσω μίας διάβασης.

Ο οδηγός που έρχεται πρώτος, σταματάει και τους αφήνει να περάσουν, όμως αυτός που ακολουθεί είναι πολύ ανυπόμονος, καθώς έκοψε το τιμόνι λίγο αριστερά και επιχείρησε να τον προσπεράσει.

Μόνο που εκείνη την ώρα οι τουρίστες έχοντας δει το πρώτο όχημα να έχει σταματήσει και από το άλλο ρεύματα να μην έρχεται αυτοκίνητο, έχουν ξεκινήσει να περνάνε απέναντι.

Έτσι, ο ανυπόμονος οδηγός χτυπάει και σηκώνει στον αέρα έναν άνδρα, φτάνοντας μία ανάσα από μία γυναίκα με το παιδικό καρότσι που έσπρωχνε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.