Ένας σεφ από την Κίνα χρησιμοποιώντας μαχαίρια και σπάτουλές δημιουργεί εντυπωσιακά έργα τέχνης με κρόκους αυγών, αποδεικνύοντας στο κοινό πως η μαγειρική είναι τέχνη.
Ο Mr Four από την Κίνα μας αποδεικνύει πως η μαγειρική είναι τέχνη και δίκαια έχει κερδίσει τον τίτλο, «Καλλιτέχνης της Γεύσης». Ο Κινέζος σεφ έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό λόγω του ιδιαίτερου ταλέντου του. Πετώντας μαχαίρια και σπάτουλες στον αέρα, φτιάχνει υπέροχα σχέδια με τους κρόκους των αυγών.
Στα πρώτα βήματα της καριέρας του ο Mr Four δούλευε ως βοηθός σερβιτόρου, σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Σανγκάη. Πάντα όμως ήθελε να κάνει κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Έτσι, ξεκίνησε να κάνει διάφορα πειράματα με αυγά. Μετά από πολύ κόπο και χρόνο, έχει καταφέρει να φτιάχνει εντυπωσιακά σχέδια με τους κρόκους των αυγών, χαρίζοντας ένα εκθαμβωτικό γευστικό ταξίδι στους πελάτες που επισκέπτονται το εστιατόριο, στο οποίο εργάζεται.
Ο Mr Four είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους από 2.5 εκατομμύρια ακόλουθους στο προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.