ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βίντεο: To εστιατόριο με τις λανθασμένες παραγγελίες που κάνει «χαμό» στο Τόκιο

Όταν παραγγέλνεις σ’ ένα εστιατόριο το πιάτο που επιθυμείς, είναι αυτονόητο πως η παραγγελία σου θα σερβιριστεί στην ώρα της και χωρίς λάθη. Αν όμως πας να φας «Στο εστιατόριο των λανθασμένων παραγγελιών» στο Τόκιο θα πρέπει να ξανασκεφτείς τι πραγματικά παρήγγειλες στον σερβιτόρο. Οι σερβιτόροι αυτού του μοναδικού εστιατορίου πάσχουν από άνοια, πράγμα που σημαίνει πως το πιάτο που παραγγέλνει κανείς μπορεί να μην έρθει και τόσο σωστά.

Το «Εστιατόριο των λανθασμένων παραγγελιών» ξεκίνησε το 2017 με ένα pre-opening event που εκπαίδευε τόσο το προσωπικό όσο και τους πελάτες σε αυτό το πρωτότυπο concept. Στα παρακάτω δύο videos μάθε τα πάντα γι’ αυτό το εστιατόριο που αποτελεί παράδειγμα προς μίμησην…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια μοναδική ιδέα που βοηθά ανθρώπους με άνοια να μην νιώθουν απομονωμένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.