Κοινωνία 22:49
Η πτήση 595 με αεροπλάνο Boeing-737 της Utair από τη Μόσχα προς τη βόρεια πόλη Ουσίνγκ στη Δημοκρατία του Κομί έκανε ανώμαλη προσγείωση με την ουρά του αεροσκάφους να χτυπά στον αεροδιάδρομο μετά από βλάβη.
Οι επιβάτες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι καλά στην υγεία τους.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί πόσο σοβαρές είναι οι βλάβες στο αεροσκάφος.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες καθώς καύσιμα άρχισαν να τρέχουν από το αεροπλάνο.
Το πλάνο, που τράβηξε ένας από τους επιβάτες στην πτήση, δείχνει τη δραματική προσγείωση με ένα ισχυρό τράνταγμα να πετάει μακριά το κινητό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.