Ένοπλες Συγκρούσεις 15:25
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ιστότοπος Upi.com, ο «κλέφτης» των δεμάτων ήταν ένα αδέσποτο σκυλί, σύμφωνα με την οικογένεια από το Τέξας των ΗΠΑ.
Η οικογένεια έλεγξε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας και είδε ένα σκύλο να στέκεται στην πόρτα, ενώ ο ταχυδρόμος άφησε ένα πακέτο μπροστά της.
Το ζώο περίμενε υπομονετικά να φύγει ο υπάλληλος της ταχυδρομικής εταιρείας, προτού αρπάξει το πακέτο.
Σύμφωνα με την οικογένεια, το «άτακτο» σκυλί ευθύνεται και για την κλοπή ενός ακόμη πακέτου με ρουχισμό, το οποίο είχε παραγγείλει η μαμά της οικογένειας για τη 10χρονη κόρη της.
Πρόκειται για ένα σκυλάκι που τριγυρίζει στη γειτονιά ανακάλυψε η οικογένεια, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να βρει τα χαμένα δέματα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.