ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βίντεο: «Καβάλα στ’ άλογο» – Πιτσιρίκα βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να βγάλει τα σκουπίδια

Από τη πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού και οι άνθρωποι μπήκαν σε καραντίνα, έχουμε δει αρκετές καινοτομίες. Μι’ αυτό αυτή έρχεται από τη συγκεκριμένη πιτσιρίκα, που ανεβαίνει στο άλογο της ώστε να βγάλει έξω τα σκουπίδια της.

Συγκεκριμένα, η 7χρονη από το Μπουσφιλντ στη Βικτόρια βοηθάει τους γονείς της στο νοικοκυριό και καβαλάει και το αγαπημένο της αλογάκι, ταυτόχρονα.

Συγκεκριμένα, επάνω στο αγαπημένο της άλογο, Τζέσι, η Ρία καλπάζει στον επαρχιακό δρόμο, κρατώντας στα χέρια της μια τεράστια σκουπιδοσακούλα που γράφει επάνω το όνομά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κόρη μου το βρήκε ενδιαφέρον να ζέψει το σκουπιδοτενεκέ στο άλογο, αλλά τελικά αποφάσισε να πάει απλά τη σακούλα καβάλα», είπε η μαμά της Ρία, η Φαρζάνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.