ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βίντεο: Έβλεπαν τηλεόραση στο σπίτι τους και τότε… ένα ελάφι προσγειώθηκε μπροστά τους!

Ένα πρωτοφανείς περιστατικό έλαβε χώρα στην Μουμπάι της Ινδίας, όταν και δύο αδέλφια που έβλεπαν αμέριμνοι τηλεόραση είδαν ένα ελάφι να προσγειώνεται μπροστά τους.

Το οποίο προσγειώθηκε μέσα στον χώρο και παρ’ όλες τις προσπάθειές του δεν μπόρεσε να σηκωθεί και να σταθεί στα τέσσερα πόδια του.

Όπως περιέγραψαν τα δύο αδέλφια που μένουν στο σπίτι, την ώρα που καθόντουσαν κι έβλεπαν τηλεόραση, το βράδυ του Σαββάτου, όταν το ελάφι προσγειώθηκε στο πάτωμα του δωματίου τους.

Το σπίτι των δύο αδελφιών βρίσκεται στη βάση ενός λόφου, και εκτιμάται πως το ελάφι πιθανώς το κυνηγούσε κάποιος σκύλος ή ακόμα και άνθρωπος κι έτσι κατεβαίνοντας τον λόφο γλίστρησε κι έπεσε από τη στέγη.

Τα αδέλφια κάλεσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες άγριας ζωής και δύο στελέχη τους κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ελάφι με ένα δίχτυ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά το οδήγησαν σε εθνικό πάρκο, μακριά από τις παραγκο-γειτονιές, όπου και το άφησαν ελεύθερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.