Βίντεο: Πακιστανοί «ξυλοφορτώνουν» ανενόχλητοι ομοεθνή τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 40χρονος Πακιστανός χθες το βράδυ στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο ότι έπεσε θύμα ληστείας. Στο βίντεο που εξασφάλισε το thestival.gr, διακρίνεται ο ίδιος να αμύνεται ημίγυμνος και μία ομάδα νεαρών αλλοδαπών να τον χτυπά στο σώμα και το πρόσωπο.

Το επεισόδιο, που εκτυλίσσεται στη μέση του δρόμου, αναγκάζει τους οδηγούς να περιμένουν καρτερικά τη λήξη του. Μέχρι να ενημερωθεί η Άμεση Δράση και να φτάσουν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί, οι νεαροί σκορπίστηκαν στα γύρω στενά.

Ακολούθησαν τέσσερις προσαγωγές, ωστόσο, δεν αποδείχτηκε η εμπλοκή κάποιου από τους προσαχθέντες στο συμβάν. Να σημειωθεί ότι ο 40χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, ενώ έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κάτοικοι της οδού Μοναστηρίου και των γύρων οδών έχουν εκφράσει επανειλημμένα την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί. Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει ενισχύσει σημαντικά τη δύναμη που επιτηρεί την περιοχή. Παρά ταύτα, τα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.