Με κομμένη την ανάσα: Η στιγμή της σύγκρουσης μοτοσυκλέτας με ΙΧ στη Ζάκυνθο (βίντεο)

Κάμερα ασφαλείας στη Ζάκυνθο κατέγραψε την στιγμή που μια μοτοσυκλέτα συγκρούεται με ένα ΙΧ του οποίου ο οδηγός βγαίνει παραβιάζοντας τον μισό… ΚΟΚ, στην οδό από παρακείμενο χωματόδρομο.

Το τροχαίο ατύχημα σύμφωνα με το zantetimes έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Αγριλιάς στη Ζάκυνθο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός του ΙΧ δεν πρόσεξε την οδηγό της μηχανής και έκανε αναστροφή στον δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Ευτυχώς, η οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε ελαφρά ωστόσο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.