Βίντεο: Η επιχείρηση διάσωσης μιας Γαλλίδας σε φαράγγι στην Σητεία

Επιχείρηση διάσωσης μιας 62χρονης Γαλλίδας, που έπεσε και ακινητοποιήθηκε λόγω τραυματισμού, στο φαράγγι του «Ρίχτη» στην Σητεία.

Η 62ρονη, σύμφωνα με το cretalive διέσχισε το φαράγγι με τον σύζυγο της και περίπου στα μισά της διαδρομής, λίγο πριν τον καταρράκτη, γλίστρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κάτω δεξί άκρο και να ακινητοποιηθεί στο φαράγγι. Στα πλαίσια της πολιτικής προστασίας ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΔΕΑΚ από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Σητείας, για το περιστατικό.

Ο σύζυγος της αναζήτησε βοήθεια διανύοντας μια μεγάλη απόσταση με τα πόδια λόγω μη δυνατότητας σήματος του κινητού τηλεφώνου του, όπου φτάνοντας σε μια καντίνα ενημέρωσε έναν ντόπιο κάτοικο, ο οποίος ενημέρωσε στη συνέχεια την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έφτασαν 3 πυροσβέστες του Π/Κ Σητείας και 9 μέλη της ΕΔΕΑΚ που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην 62χρονη τραυματία και με μια συντονισμένη επιχείρηση που διήρκησε περίπου 3 ώρες, μεταφέρθηκε πάνω σε φορείο, στην έξοδο του φαραγγιού λίγο πριν νυχτώσει, όπου την περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο Σητείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.