Βίντεο: Η στιγμή που μοτοσικλέτα γίνεται «μπάλα φωτιάς» μετά από απότομο φρενάρισμα

Βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης δείχνει τη στιγμή ενός σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε χθες στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Η ώρα ήταν 5.19μμ. Στην οδό Κ.Καραμανλή στα Διαβατά, ένα βυτιοφόρο να κινείται στον δρόμο με μικρή ταχύτητα. Κάποια στιγμή, το μεγάλο όχημα φαίνεται να κόβει ταχύτητα, σχεδόν σταματώντας, ενώ αμέσως μετά αρχίζει να αναπτύσσει και πάλι ταχύτητα, κινούμενο στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στη μια από τις δύο διαθέσιμες λωρίδες του δρόμου.

Ξαφνικά, αμέσως μετά το βυτιοφόρο, μια «μπάλα φωτιάς» φαίνεται να διασχίζει τον δρόμο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, πρόκειται για μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, ο οδηγός της οποίας εμφανίζεται να έχει χάσει τον έλεγχο, ενδεχομένως ύστερα από ένα απότομο φρενάρισμα, με αποτέλεσμα η μηχανή να έχει ανατραπεί και να σέρνεται στο οδόστρωμα, με τα μεταλλικά μέρη να προκαλούν σπινθήρες.

Ο οδηγός, όπως φαίνεται καλύτερα στην αργή κίνηση, έχει πέσει από τη μοτοσυκλέτα και σέρνεται επίσης στο οδόστρωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έγραψε χθες το GRTimes.gr, η μοτοσυκλέτα κατέληξε στο πίσω μέρος του προπορευόμενου βυτιοφόρου, με τον οδηγό να τραυματίζεται και να διακομίζεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, παρά το τρομακτικό τροχαίο, δεν κινδύνευε η ζωή του. Κομμάτια της μηχανής βρέθηκαν σε απόσταση αρκετών μέτρων, δείχνοντας και τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.