Βίντεο: Δείτε τη στιγμή της έκρηξης σε επιχείρηση με φιάλες υγραερίου στη Λαμία

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες το βράδυ σε επιχείρηση με φιάλες υγραερίου στα Καλύβια Λαμίας.

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή της έκρηξης, προκαλώντας πανικό στην περιοχή.

«Σείστηκαν όλα τα σπίτια. Πεταχτήκαμε έξω τρομαγμένοι και είδαμε μια τεράστια φλόγα σαν μανιτάρι. Ακούστηκαν τουλάχιστον τρεις – τέσσερις απανωτές δυνατές εκρήξεις …» είπε ένας κάτοικος στο LamiaReport.

Αν και η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με όλες σχεδόν τις δυνάμεις της, έθεσε πολύ γρήγορα την πυρκαγιά υπό μερικό έλεγχο, μία αναζωπύρωση και μια νέα έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας πυροσβέστης που εκείνη την ώρα επιχειρούσε κατάσβεση και έλεγχο του χώρου, αλλά και ένα ακόμη άτομο που είχε σχέση με την αποθήκη και βρισκόταν κοντά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία. Ο πολίτης ωστόσο φέρεται να έχει ελαφρά εγκαύματα με αποτέλεσμα να εξεταστεί η μεταφορά του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.