Διεθνής Ασφάλεια 09:33
Υψηλή κινητικότητα στον πολιτικό χώρο «δεξιότερα» της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες με την κινητικότητα αυτή να αυξάνεται όσο περνά ο καιρός και γίνεται βεβαιότητα η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες εντός του 2021 (εκτός αν ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνήσει στο γερμανικό σχέδιο για συγκυβέρνηση εντός της άνοιξης).
Δείτε αυτό το ρεπορτάζ και πολλά άλλα, αλλά και ντοκιμαντέρ, έρευνες κλπ. στην τηλεόραση του Pronews TV.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.