Διεθνής Ασφάλεια 07:52
Η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παράτασης του σχολικού έτους, κάτι που σημαίνει πως εκατομμύρια Έλληνες μαθητές ίσως αναγκαστούν να κάνουν μαθήματα μέχρι τον… Αύγουστο.
Συγκεκριμένα, ερωτώμενη για τα όσα ακούγονται σχετικά με παράταση του σχολικού έτους, η κα Μακρή τόνισε πως είναι κάτι το οποίο εξετάζεται, ωστόσο δεν θέλησε να προαναγγέλλει κάτι.
«Επεξεργαζόμαστε σχέδια για να καλυφθεί η ύλη και να γίνουν οι επαναλήψεις. Οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν από το υπουργείο» σημείωσε, δείχνοντας πως αυτό το ενδεχόμενο συζητείται σοβαρά.
Δείτε το παραπάνω ρεπορτάζ του Pronews TV.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.