Βίντεο: Δείτε από ψηλά το «Λευκό Βέλος» – Το γρηγορότερο τρένο στην Ελλάδα

Σε περίπου ένα μήνα από σήμερα και συγκεκριμένα, την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021, το «Λευκό Βέλος» που αποτελεί το πιο γρήγορο τρένο στην Ελλάδα, αναμένεται να κάνει το πρώτο του ταξίδι.

Η τελική ταχύτητα που φτάνει περί τα 200 χλμ. ανά ώρα θα κάνει το πρώτο του ταξίδι την ημέρα εορτασμού των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, πραγματοποιώντας την διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη μόλις μέσα σε 3 ώρες και 15 λεπτά.

Το συγκεκριμένο τρένο είναι του πρώτο από τα πέντε πλήρως ανακατασκευασμένα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που κατασκευάστηκε στην Ιταλία και για ένα από τα πλέον σύγχρονα στην Ευρώπη.

Το «Λευκό Βέλος», αποτελείται από εννέα βαγόνια, πέντε οικονομικής θέσης, τρία πρώτης και ένα καφέ-εστιατόριο, ενώ τo UP STORIES καταγράφει την πορεία του από ψηλά, μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.