ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Pronews TV – Ξεσπούν οι Αστυνομικοί για τα επεισόδια στην Ν.Σμύρνη – «Μας ντροπιάζουν – Δεν έχουν θέση στο Σώμα»

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες που είδαμε χθες στη πλατεία της Νέας Σμύρνης, εκεί που δυνάμεις ασφαλείας έκαναν έφοδο και ξεκίνησαν να χτυπούν πολίτες.

Ανάμεσα σε αυτούς που αντιδρούν είναι και οι ίδιοι οι αστυνομικοί, οι οποίοι τονίζουν πως πρέπει να ληφθούν μέτρα, καθώς τέτοια σκηνικά «ντροπιάζουν τους αστυνομικούς».

«Όσοι δεν αντιλαμβάνονται το ρόλο τους, δεν έχουν θέση στο σώμα, δεν έχουν θέση στην Αστυνομία. Μας ντροπιάζουν στην κοινωνία, έχουμε παιδιά, οικογένειες, φίλους… Φτάνει. Αυτές οι εικόνες ντροπιάζουν τον αστυνομικό. Γυρνάμε δεκαετίες πίσω», δήλωσε ο Σπήλιος Κρικέτος, γ.γ. αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής για την απρόκλητη επίθεση κατά οικογενειών στην Νέα Σμύρνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το παραπάνω ρεπορτάζ του Pronews TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.