ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βίντεο: Σεφ δημιουργεί φρικιαστικές γεύσεις βγαλμένες μέσα από ταινίες τρόμου

Ο 26χρονος Νικ Άλκαραζ έχει τραβήξει τα βλέμματα χάρη στις δημιουργίες του, που παίρνουν έμπνευση από ταινίες τρόμου.

Τις πρώτες του μαγειρικές εμπειρίες τις είχε από μικρό παιδί μαγειρεύοντας στην κουζίνα της γιαγιάς του, προτού εντρυφήσει στην τρομο-μαγειρική.

Δημιουργεί τα πάντα από τρομακτικά μπισκότα, ματό-πιτες και ανατριχιαστικά κεριά, όλα να τα καταβροχθίσεις στην στιγμή, σαν αχόρταγο τέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτευμένος με τη γιορτή του Halloween και τις ταινίες τρόμου, ο Νικ άφησε τη δουλειά γραφείου που είχε για να φτιάχνει τις εντυπωσιακές του συνταγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.