ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βίντεο: Ριψοκίνδυνο μπάρμπεκιου για πεινασμένους τουρίστες που ψήνουν λουκάνικα σε λάβα ηφαιστείου

Έναν από τους πιο περίεργους τρόπους για να ψήσουν λουκάνικα επέλεξαν κάποιοι πεινασμένοι τουρίστες, που αποφάσισαν να τα τοποθετήσουν σε λάβα ηφαιστείου.

Οι σπάνιες εικόνες τραβήχτηκαν στο ενεργό ηφαιστείο Κλιουτσέφσκι στη χερσόνησο Κακμτσάτκα, στη ρωσική Άπω Ανατολή.

Δείχνουν τουρίστες να ποζάρουν δίπλα στον κρατήρα και να ψήνουν μέχρι και λουκάνικα στην καυτή λάβα.

Σε δηλώσεις της στο πρακτορείο Ria Novosti, η επικεφαλής της ομάδας άμεσης επέμβαση της περιοχής, Όλγκα Γκίρινα, ανέφερε ότι η ροή λάβας στην περιοχή προσελκύει δεκάδες ανθρώπους, λάτρεις του ακραίου τουρισμού.

Επισκέπτες περπατούν στο χείλος του κρατήρα και καταγράφουν τις εκρήξεις λάβας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι επικίνδυνο να σκαρφαλώνει σε ένα ηφαίστειο κατά τη διάρκεια έκρηξης, μιας και η λάβα μπορεί να πέσει σε κάποιον ή ο παγετώνας μπορεί να καταρρεύσει εξαιτίας της θερμότητας» προειδοποιεί η Γκίρινα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.