ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Pronews TV – H Siemens εμπλέκεται και στα self test – Η κυβέρνηση έτρεξε να τα αγοράσει

Η Siemens -η γνωστή εταιρεία που συνδέεται με το σκάνδαλο που απασχόλησε τις δύο τελευταίες δεκαετίες τη χώρα- κυκλοφόρησε πριν από τρεις ημέρες self test.

Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία έγινε πρώτη ευρωπαϊκή που πήρε σχετική άδεια και η δεύτερη παγκοσμίως. Αυτό όμως που είναι «περίεργο» είναι ο χρόνος που συνέβη αυτό, καθώς την Παρασκευή ο Άκης Σκέρτσος είχε ανακοινώσει εκτός των άλλων τη διενέργεια 10.000.000 δωρεάν self test το μήνα από τους πολίτες.

Μάλιστα για το συγκεκριμένο μέτρο ακόμα και η επιτροπή δηλώνει αιφνιδιασμένη, καθώς δεν είχε ενημερωθεί κανείς και όλα μαρτυρούν πως η απόφαση πάρθηκε τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα το self test της Siemens εγκρίθηκε από τις αρχές της Γερμανίας στις 24 Φεβρουαρίου και με την έγκριση αυτή μπορεί να κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές της Ευρώπης αν και δεν έχει πάρει πιστοποίηση σύμφωνα με την οδηγία 98/79 / ΕΚ όπως αναφέρει η γνωμοδότηση που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) στις 17 Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το παραπάνω βίντεο του Pronews TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.