Βίντεο: Τεράστιες καταστροφές στην Ρωσία από παγωμένο «τσουνάμι»

Μεγάλες καταστροφές σημειώθηκαν στις όχθες του ποταμού στην πόλη Χαμπάροφσκ στη Ρωσία σχεδόν καταστράφηκε από κινούμενα γιγάντια κομμάτια πάγου.

Γιγάντια κομμάτια πάγου έπεσαν στις όχθες του ποταμού Αμούρ στην πόλη Χαμπάροφσκ στη Ρωσία, καταστρέφοντας ένα ενισχυμένο από σκυρόδεμα μεταλλικό κάγκελο και τον παραλιακό δρόμο, ενώ παραλίγο να συνθλίψουν περαστικούς που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στο σημείο και παρακολουθούσαν το θέαμα.

Βίντεο από το περιστατικό κατέγραψαν ντόπιοι κάτοικοι που βρίσκονταν στο σημείο, όπου στα πλάνα φαίνονται τεράστια κομμάτια πάγου να ανεβαίνουν στην προβλήτα και να κατακλύζουν τον δρόμο.

Άλλα πλάνα από βίντεο που τραβήχτηκαν από ψηλά, πάνω από την περιοχή, δείχνουν τα γιγάντια κομμάτια πάγου να κινούνται προς την ακτή με μεγάλη ταχύτητα, να συντρίβονται το ένα πάνω στο άλλο, σχηματίζοντας τεράστιους όγκους και αναγκάζοντας μέρος τους να “εισβάλλουν” στην ακτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.