Τον νέο ΚΟΚ θα τον πληρώσει ακριβά η κυβέρνηση. Ήδη δύο δημοσκοπήσεις είχαν κακά μαντάτα...

Βίντεο – Κυβέρνηση: Αυτοί θα εμβολιαστούν υποχρεωτικά ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ… ήταν η αρχή, αυτό διαρρέει συνεχώς η κυβέρνηση, η οποία ετοιμάζεται για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό διαφόρων εργαζομένων του δημοσίου, παρά τις έντονες αντιδράσεις.

Η κυβέρνηση εκτός από διαρροές, σύμφωνα με τις οποίες μετά την ΕΜΑΚ ακολουθούν οι υγειονομικοί, προχωράει και σε πιο επίσημες ανακοινώσεις, όπως αυτή του Γ.Γεραπετρίτη, πως θα ακολουθήσουν και άλλες κοινωνικές στη συνέχεια.

Δείτε το παραπάνω ρεπορτάζ του Pronews TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.