ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Κούγιας: «Από το κόμπλεξ μου που μέναμε σε υπόγειο ήθελα να γίνω πλούσιος για να κάνω σπίτια και να πάρω αυτοκίνητα»

«Έχω τα ωραιότερα σπίτια σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη μέχρι τους Οθωνούς, στη Μύκονο, το Μεγανήσι»

Α.Κούγιας: «Από το κόμπλεξ μου που μέναμε σε υπόγειο ήθελα να γίνω πλούσιος για να κάνω σπίτια και να πάρω αυτοκίνητα»

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια συνέντευξής του μίλησε για τα φτωχικά παιδικά του χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «από το κόμπλεξ μου που δεν είχαμε σπίτι, μέναμε σε υπόγεια, ήθελα να γίνω πλούσιος για να κάνω σπίτια και να πάρω αυτοκίνητα».

Όπως είπε αυτό τον έκανε να θέλει να γίνει πλούσιος ώστε να αγοράσει πολλά σπίτια, τα οποία όμως δυστυχώς, δεν επισκέπτεται σχεδόν ποτέ λόγω έλλειψης χρόνου.

«Από το κόμπλεξ μου που δεν είχαμε σπίτι, μέναμε σε υπόγεια, ήθελα να γίνω πλούσιος για να κάνω σπίτια και να πάρω αυτοκίνητα. Και είμαι ισορροπημένος γιατί αυτό έγινε με έναν υγιή τρόπο.

Δε βρήκα χρόνο για να κάνω διακοπές, να ευχαριστηθώ τα σπίτια μου. Λόγω του κόμπλεξ που σας είπα, έχω σπίτια σε όλη την Ελλάδα, έχω τα ωραιότερα σπίτια, από την Κρήτη μέχρι τους Οθωνούς, στη Μύκονο, το Μεγανήσι. Δεν έχω πάει ποτέ» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Πρόσθεσε: «Ζήτημα να πηγαίνω κανένα Σαββατοκύριακο. Μου ζητάνε να τα νοικιάσω και δε θέλω να μπει κάποιος να κοιμηθεί μέσα. Μου ζητάνε να τα πουλήσω και λέω όχι γιατί θέλω να τα βλέπω.

Το κόμπλεξ του φτωχού, επειδή δεν είχαμε περιουσία και τη μοναδική περιουσία που είχε ο πατέρας μου μας την πήραν οι τοκογλύφοι, είναι πάρα πολλά ακίνητα.

Δε μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν σωστό ή όχι και δε ξέρω αν είναι σωστό να αφήσεις και μεγάλη περιουσία στα παιδιά σου.

Δε μου άρεσε να έχω λεφτά στην τράπεζα. Μόλις μάζευα πέντε δεκάρες, πήγαινα και αγόραζα ένα οικόπεδο, ένα σπίτι, να έχω το ωραιότερο γραφείο της Αθήνας».

Όταν ο Αλέξης Κούγιας έκλαψε λέγοντας στα παιδιά του πως δεν θα μένουν πλέον μαζί

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι έκλαψε όταν έπρεπε να πει στα παιδιά του ότι δεν θα έμεναν στο ίδιο σπίτι.

«Εγώ δεν κλαίω εύκολα. Είχα πολλά χρόνια να κλάψω. Την ημέρα που έπρεπε να πω στα παιδιά μου, ήταν 2 και 5 ετών τότε, ότι από εδώ και πέρα δεν θα κοιμόμαστε μαζί και δεν θα ξυπνάμε μαζί, με έπιασαν τα κλάματα.

Και ο γιος μου, που τώρα τελειώνει την Νομική Αθηνών, με πήρε αγκαλιά και μου είπε “να ξέρεις θα ζητάμε από την μαμά να σε βλέπουμε κάθε ημέρα”. Και έγινε» εξομολογήθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

«Έγινε γιατί το οργάνωσα. Για να εξαγοράσω την ελευθερία να βλέπω κάθε ημέρα τα παιδιά μου, αμέσως δέχτηκα να νοικιάσω ένα σπίτι εκεί πέρα στην Βουλιαγμένη και συγχρόνως να πληρώνω τα πάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως συγχρόνως είχα το δικαίωμα οποιαδήποτε ώρα από το μεσημέρι και μετά, να πηγαίνω να βλέπω τα παιδιά. Και τα έβλεπα κάθε ημέρα. Να τα πάω στο γήπεδο, στο μπαλέτο, στην κολύμβηση, στα παιδικά πάρτι» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.