ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άδωνις Γεωργιάδης για ταυτότητες: Τι έλεγε το 2011 και τι… λέει σήμερα

Με αφορμή τις δηλώσεις του επικεφαλής του κόμματος «ΝΙΚΗ»

Άδωνις Γεωργιάδης για ταυτότητες: Τι έλεγε το 2011 και τι…  λέει σήμερα

Οι δηλώσεις του νέου  υπουργού  Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη, για έκδοση νέων ταυτοτήτων (ψηφιακών) από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο έγινε αντικείμενο πολλών σχολίων, κυρίως αρνητικών.

Ο επικεφαλής  του κόμματος «ΝΙΚΗ» Δημήτρης Νατσιός καταφέρθηκε κατά των νέων ταυτοτήτων λέγοντας ότι μπορεί να αποβούν επικίνδυνες για τα προσωπικά δεδομένα του κάθε πολίτη.

Αντιδρώντας στις δηλώσεις αυτές ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να ασκήσει κριτική λέγοντας πως «είναι σχεδόν γελοίος ο ισχυρισμός από ένα πολιτικό αρχηγό ότι θα έχουν σύστημα γεωεντοπισμού» μιλώντας επιπλέον για «γραφικότητα».  

«Είναι σχεδόν γελοίο η κριτική ενός Πολιτικού Αρχηγού για τις νέες ταυτότητες, να είναι ότι «έχουν γεωεντοπισμό και άρα θα ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε κλπ», ας πληροφορήσει κάποιος τον κ. Νατσιό ότι γεωεντοπισμό έχουν όλες οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων! Αν θέλει κάποιος να βρει που είσαι δεν χρειάζεται καμμία νέα ταυτότητα. Κάπου να μπει ένας φραγμός στην γραφικότητα» , είπε ο Α.Γεωργιάδης.

Βέβαια το 2011 είχε άλλη άποψη για τις νέες ταυτότητες: Αξίζει να θυμηθούμε τις απόψεις του αυτές:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.